Työpäiväni UMA Keilaniemessä

Blog

Kiinnostaako sinua tietää, mitä kaikkea Community Management -tiimi tekeekään UMA Workspace -työtiloissa? Paljon kaikenlaista laidasta laitaan, jotta jäsenemme pääsevät nauttimaan laadukkaista palveluista sekä keskittymään tehokkaasti työntekoon. Senni-Kaisa Nurmi UMA Keilaniemestä avaa tässä blogipostauksessa kurkkauksen hänen tyypilliseen työpäivään.

TYÖPÄIVÄNI UMA KEILANIEMESSÄ

Kiinnostaako sinua tietää, mitä kaikkea Community Management -tiimi tekeekään UMA Workspace -työtiloissa? Paljon kaikenlaista laidasta laitaan, jotta jäsenemme pääsevät nauttimaan laadukkaista palveluista sekä keskittymään tehokkaasti työntekoon. Senni-Kaisa Nurmi UMA Keilaniemestä avaa tässä blogipostauksessa kurkkauksen hänen tyypilliseen työpäivään.

7:55 Metro lipuu Keilaniemen asemalle. Nousen kyydistä ja suuntaan Raaden Hampaan pääovien kautta UMAan. Matkalla heitän etä-yläfemmat aulapalvelun leideille ja toivotan työn iloa. Aloitan työpäivän käsien pesulla. Seuraavaksi tärkeimmän aamupuhteen pariin – kahvin keittoon.

8:07 Kahvikoneet pöhisemään, astiat paikoilleen ja päivä käyntiin! Vien vielä lehdet jotka nappasin aulasta mukaan kumpaankin keittiöön jäsenille luettavaksi.

8:36 Ennen kuin nostan aamiaiset pöytään kerkeän tarkistaa sähköpostit ja päivän neukkarivaraukset. Ilokseni huomaan uuden varauksen iltapäivälle. Lisään sen to do-listalleni.

9:30 Tiistaisin keittiössä on erityisen iloinen tunnelma – onhan tänään yhteisön viikkoaamiainen, joka saa umalaiset kokoontumaan aamupalan äärelle.  Nostan jääkaapista lisää mehua pöytään ja samalla huomaan ilokseni, kuinka pöydät ovat täyttyneet sekalaisista seurakunnista jäsenten minglatessa keskenään.

Joka tiistai nautimme yhdessä jäsenten kanssa aamiaisen, jossa tutustuu luontevasti muihin UMA Workspacen tiloissa työskenteleviin rautaisiin ammattilaisiin

10:02 Kerätessämme Paulan kanssa astioita pois, juoksee viimeinenkin jäsen paikalle huolissaan, saako vielä aamiaista. Tottakai saa, ojennan hänelle vielä lautasen ja tarjoan mitä jäljellä on.

10:48 Kaikki on saatu siivottua, kun ovikello soi – jee vierailijoita! Päästän tulijan sisään ja hän kertoo haluavansa tulla tutustumaan UMAan. Toivotan hänet tervetulleeksi ja tarjoan kahvit. Kierrämme tilat ja kerron jäsenyyksistämme.  Ovikello keskeyttää minut ja Paula huikkaa kuullessaan tutun ovikellon vihellyksen, että hän hoitaa. Jatkamme kierrostamme tutustumiskäynnillä olevan vierailijan kanssa.

11:35 Puran to do –listaani ja huomaan, että uusi jäsenyritys muuttaa pian tänne UMA Keilaniemeen. Laitan asiakkaalle tervetuloviestin käytännön ohjeiden kera sekä hoidan sopimusasioita järjestelmiimme. Mukavaa saada lisää yrityksiä kasvavaan Keilaniemen UMA-jengiin!

“Kaikki on saatu siivottua, kun ovikello soi – jee vierailijoita! Päästän tulijan sisään ja hän kertoo haluavansa tulla tutustumaan UMAan.”

UMA Keilaniemen aula – ja edelleen tulee “WOW”-fiilis saapuessa. Tämä työtila avattiin vuoden alussa 2020.

12:05 Lounaan vuoro! Istun alas muutaman jäsenen kanssa ja heille tulee mieleen pieni tapahtuma, jonka haluaisivat järjestää yhdessä UMAn kanssa. Ideoimme lounaan ohessa vaihtoehtoja toteutuksen suhteen ja Paulan kanssa toteamme, että tästä voi tulla huippujuttu. Lounaan päätteeksi teemme desinfiointikierrokset keittiöissä, puhelinkopeissa ja vessoissa.

12:40 Lounaan päälle torkut. Mikrovärähtelevä Neurosonic-sänky 5. kerroksessa huutaa nimeäni ja ojennan Paulalle toimiston puhelimen siksi aikaa kun käyn ottamassa 10 minuutin Power Nap -ohjelman Neurosonic-sängyssä. Rentoutushetki tekee hyvää ja antaa lisää virtaa iltapäivään!

Mikrovärähtelevä Neurosonic-divaani tarjoaa rentouttavan hetken työpäivän kiireen keskellä


13:00
Tiimipalaveri-muistutus tietokoneen ruudulla. Tapaamme tiimin kesken Teamsin välityksellä ja päivän agenda on käydä läpi uusimmat asiakaspalautteet, joita meillä kerätään säännöllisesti. Palaverin loppukevennyksenä käy ilmi, että kaikissa pääkaupunginseudun pisteissämme henkilökunta on onnistunut keittämään kahvit lattialle viikon sisään, eikä naurusta ole tulla loppua. Näitä sattuu 🙂

13:32 Palaverin jälkeen teen kierroksen tiloissa, varmistan kahvin riittävyyden ja että kuppeja on puhtaana. Samalla törmään pitkästä aikaa jäseneen, joka on tehnyt kotoa töitä jonkin aikaa. Heitämme etä-yläfemmat ja käymme läpi kuulumiset.

Teams-palaveriin!

 

14:28 Jään taas suustani kiinni keittiössä kun jäseniämme pörräilee ympäriinsä iltapäiväkahvin merkeissä. Keskustelun aiheet vaihtuvat tiuhaan koronatilanteesta golfiin ja kaikkeen siltä väliltä. Tämä on ehdottomasti työni paras puoli kun pääsen tutustumaan monipuolisesti jäseniimme. Jaetulla 1. sijalla työni parhaista puolista on tietenkin ihanat kollegat ja toimiston Johan&Nyströmin kahvi!

“Tämä on ehdottomasti työni paras puoli kun pääsen tutustumaan monipuolisesti jäseniimme.”

Kahveihin näissä merimaisemissa ei kyllä kyllästy!


15:30 
Istahdan vielä tietokoneen ääreen ja huomaan ilokseni, että aiemmin päivällä kontaktoimani uusi jäsenyritys on jo vastannut viestiini. Teen heille avaimet valmiiksi odottamaan. Tulostan vielä printti- ja nettiohjeen heidän uuteen toimistoon, jotta kaikki on valmiina heidän saapuessaan.

Päivän päätteeksi laitan vielä kahvikoneen pesuun, varmistan keittiöiden siisteyden ja tyhjennän puhtaat astiat tiskikoneista.  Kaikki valmiina huomista päivää varten!

Author
Senni-Kaisa Nurmi

Senni-Kaisa Nurmi is a Community Host in Helsinki area, working for UMA Keilaniemi, UMA Esplanadi and UMA Teurastamo. Senni-Kaisa is always up for a challenge, will do anything to make you laugh and is also the official snack master of UMA Keilaniemi.

Finland
Espoo
Read more
Free Day Pass TRY UMA WORKSPACE FOR FREE
Claim your Free Day Pass

We would love you to experience UMA Workspace!

Fill out the form to book a tour of your preferred location
and learn what UMA Workspace can do for you.

Come for a tour, a quick visit, or spend the whole day – it’s up to you.

GET YOUR FREE DAY PASS
Petri Ikonen Sales Manager, Finland
+358 50 347 7541