UMA
SUOMI

MODERNIT TOIMITILAT HELSINGISSÄ JA ESPOOSSA HUIPPUSIJAINNILLA

UMA Workspace tarjoaa modernit toimitilat Helsingin keskustassa ja Kalasatamassa sekä Espoon Keilaniemessä joustavilla sopimuksilla. Avarat ja viihtyisät yhteiskäytössä olevat avotyötilat ja kahvila-alue yhdistyvät toimitiloissa tyylikkäästi erikseen vuokrattaviin, valmiiksi kalustettuihin toimistoihin ja monipuolisiin kokoustiloihin.

Jäsenyyteen sisältyy aina laadukas Johan & Nyströmin kahvi ja tee, nopea ja turvallinen nettiyhteys, siivous sekä osaavan henkilöstömme tuki paikan päällä. Helsingin ja Espoon inspiroivissa työtiloissa pääset osaksi eri alojen ammattilaisista koostuvaa yhteisöä. Kurkkaa videolta, millaista työskentely UMA-työtilassa on ja tule tutustumaan itsekin!

Toimitilat Helsingin ydinkeskustassa paraatipaikalla

UMA Esplanadi tarjoaa erinomaisen tukikohdan työskentelylle ja kokouksille Helsingin ydinkeskustassa Alvar Aallon suunnittelemassa Kirjatalossa, Akateemisen kirjakaupan yläkerrassa.

HUIPPUSUOSITTU MODERNI TOIMITILA KALASATAMASSA

Kiinnostaako työtila urbaanissa ja kehittyvässä Kalasatamassa? Suosittu UMA Teurastamo on moderni työtila aivan Kalasatamassa Teurastamon trendikkään ravintola-alueen kupeessa.

MODERNI TOIMISTO KEILANIEMESSÄ UPEILLA MERINÄKÖALOILLA

UMA Keilaniemi tarjoaa laadukkaat toimitilat Keilaniemessä erinomaisilla palveluilla ikonisessa Raaden Hammas -kiinteistössä.

UMA Esplanadi
Pohjoisesplanadi 39
00100 Helsinki
+358 50 599 5138

Open from 9:00 to 17:00

Open Google Maps
Juuso Syvänen
Head of Sales, UMA Workspace
+358 50 355 7972